Om oss

Vi er en gjeng som er over gjennomsnittet interessert i teknologi og vitenskap. På disse nettsidene samler vi nyttig informasjon og nyheter om det viktigste som skjer innen teknologiens og vitenskapens verden. Dette inkluderer alt fra elektronikk, ingeniørvitenskap, bioteknologi, forskning, investering og utvikling.

Hvorfor vitenskap og teknologi er så viktig

Utvalgt bilde Om oss Hvorfor vitenskap og teknologi er sa viktig - Om oss

Du lurer kanskje på hvorfor vi er så opptatt av teknologi og vitenskap at vi har laget et nettsted om det? Vel, det er ganske enkelt fordi dette er et kjempeviktig tema. Takket være vitenskapen lærer vi nye ting om alt fra medisin til energi, og teknologi hjelper oss med å bruke kunnskapen i praksis.

Ved å sette fokus på disse viktige aspektene, håper vi at flere kan bli interessert i og utdanne seg innen disse feltene. Selv om vi allerede har kommet veldig langt, har vi langt igjen. Innen medisin har vi kurert mange sykdommer og reddet mange liv, men vi mangler for eksempel effektiv behandling for mange typer kreft.

Vi står midt i en klimakrise verden ikke har sett maken til, med konsekvenser som matkrise, sult og et hav fullt av plast. Vi er avhengig av at kloke hoder finner en løsning på disse problemene, for vi har bare én klode. Vårt håp er at dette nettstedet skal engasjere og oppfordre andre til å utdanne seg og jobbe med teknologi og vitenskap.

Kontakt oss

Utvalgt bilde Om oss Kontakt oss - Om oss

Hvis du har kommentarer til innholdet på disse nettsidene eller forslag til innhold, må du gjerne ta kontakt. Via menyen finner du en egen kontaktside der du kan sende en melding. Alternativt kan du sende en e-post direkte til oss. Vi leser alle spørsmål og forslag vi får, og er takknemlig for all tilbakemelding.