Ressurser og informasjon

Vi streber etter å tilby informasjon og siste nytt om teknologi og vitenskap. Men, dette er et så stort fagfelt at vi umulig kan dekke alt. Her ser vi derfor på andre steder der du finner informasjon om vitenskapens og teknologiens verden.

Bruk internett

Utvalgt bilde Ressurser og informasjon Bruk internett - Ressurser og informasjon

Det finnes mange gode ressurser på internett, og dette er et godt sted å starte. Her finner du massevis av nyheter, forskningsartikler og informasjon om både vitenskap og teknologi. Det er en stor fordel hvis du er dreven i engelsk, da utvalget på norsk er noe begrenset. Ellers kan du kanskje vurdere svensk eller dansk i tillegg til norsk?

Meld deg inn i et forum

Utvalgt bilde Ressurser og informasjon Meld deg inn i et forum - Ressurser og informasjon

En av de beste måtene å tilegne seg kunnskap på er via diskusjon med andre, og vi anbefaler at du finner ett eller flere forum med aktive diskusjonsgrupper. Her kan du dele informasjon og tanker med andre likesinnede. Igjen er det en fordel å søke også etter utenlandske forum, da du vil nå ut til mange flere enn om du begrenser deg til norsk.

Abonner på nyhetsbrev

Utvalgt bilde Ressurser og informasjon Abonner pa nyhetsbrev - Ressurser og informasjon

Nyhetsbrev er også en glimrende mulighet til å få med deg alt som skjer innen teknologi og vitenskap. Ved å abonnere på nyhetsbrev vil du få tilsendt aktuell informasjon, og du slipper dermed å følge med selv. Slike nyhetsbrev inneholder gjerne også lenker og ressurser til annen nyttig informasjon om samme tema.

Kontakt oss

Utvalgt bilde Ressurser og informasjon Kontakt oss - Ressurser og informasjon

Du kan selvsagt også kontakte oss hvis det er noe du lurer på. Send oss en e-post eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden vår, og vi hjelper deg gjerne. Vi veileder deg i riktig retning og viser deg hvor du kan finne mer informasjon om det du er interessert i.